Guldkorn til skriftlige og mundtlige prøver
Herunder finder du vores aktuelle udvalg af noter til matematik på A-niveau. Noterne leveres straks til din mail efter køb.

Fuld tilfredshed eller pengene tilbage
Det er ikke sjovt at betale for noget, man ikke har gavn af. Skulle du derfor mod forventning ikke være tilfreds med de købte materialer, kan du kontakte os og få pengene retur indenfor 30 dage.

 

Bevissamling til mundtlig eksamen

STX A-niveau (gammel ordning)

Skal du til mundtlig eksamen i matematik A? Denne samling af beviser er uundværlig, når du skal forberede dig til den mundtlige fremlæggelse. Inden for hvert emne kan du få idéer til, hvilke beviser der er relevante at tage med, og hvert bevis er grundigt gennemgået.

Beviserne leveres både samlet og som 34 separate pdf-filer.

Klik på billedet for at se eksempel og indholdsfortegnelse.

Kr. 99,00


Maple-KOGEBOG

STX A-niveau (gammel ordning)

Bliv en haj til Maple, samtidig med at du øver dig på mange af de opgavetyper, du kan møde til den skriftlige eksamen i anden delprøve med hjælpemidler. Kogebogen indeholder tidligere eksamensopgaver med vejledende løsninger lavet i Maple. Hvert trin og de benyttede kommandoer er grundigt forklaret. Se også, hvordan du skriver tekst til din besvarelse. Opgaverne er nøje udvalgt, så de dækker pensum i A-niveau på den gamle ordning.

Kogebogen leveres som Maple-dokument, og må gerne medbringes til eksamen, hvor den kan benyttes som opslagsværk.

Klik på billedet for at se eksempel og indholdsfortegnelse.

Kr. 79


Nspire-KOGEBOG

STX A-niveau (gammel ordning)

Bliv en haj til Nspire, samtidig med at du øver dig på mange af de opgavetyper, du kan møde til den skriftlige eksamen i anden delprøve med hjælpemidler. Kogebogen indeholder tidligere eksamensopgaver med vejledende løsninger lavet i Nspire. Hvert trin og de benyttede kommandoer er grundigt forklaret. Se også, hvordan du skriver tekst til din besvarelse. Opgaverne er nøje udvalgt, så de dækker pensum i A-niveau på den gamle ordning.

Kogebogen leveres som Nspire-dokument, og må gerne medbringes til eksamen, hvor den kan benyttes som opslagsværk.

Klik på billedet for at se eksempel og indholdsfortegnelse.

Kr. 79


KOGEbog til delPRØVEN UDEN HJÆLPEMIDLEr

STX A-niveau (gammel ordning)

Bliv klar til delprøven uden hjælpemidler med denne samling af tidligere eksamensopgaver med vejledende løsninger. Se hvordan du løser de opgavetyper, du kan møde i første delprøve, og skriver forklarende tekst til dine besvarelser. Opgaverne er nøje udvalgt, så de dækker pensum på A-niveau på den gamle ordning, og kan benyttes hvis du skal til eksamen i foråret/sommeren 2019.

Klik på billedet for at se eksempel og indholdsfortegnelse.

Kr. 49


formel a.png

Elektronisk formelsamling

En elektronisk formelsamling svarende til den, du kender som papirudgave. Hav den liggende på din computer, tablet eller smartphone og brug søgefunktionen i din pdf-fremviser til at finde den formel, du har brug for. 

Medfølger gratis