Guldkorn til skriftlige og mundtlige prøver
Herunder finder du vores aktuelle udvalg af noter til matematik på B-niveau. Noterne leveres straks til din mail efter køb.

Fuld tilfredshed eller pengene tilbage
Det er ikke sjovt at betale for noget, man ikke har gavn af. Skulle du derfor mod forventning ikke være tilfreds med dit køb, kan du kontakte os og få pengene retur indenfor 30 dage.

 

Bevissamling til mundtlig eksamen

STX B-niveau (gammel ordning)

Skal du til mundtlig eksamen i matematik B? Denne samling af beviser til 27 emner er uundværlig, når du skal forberede dig til den mundtlige fremlæggelse. Inden for hvert emne kan du få idéer til, hvilke beviser der er relevante at have med, og hvert bevis er grundigt gennemgået.

Bevissamlingen leveres både samlet og som 27 separate pdf-filer.

Klik på billedet for at se eksempel og indholdsfortegnelse.

Kr. 99,00


KOGEbog til delPRØVEN UDEN HJÆLPEMIDLEr

STX B-niveau (ny reform)

Bliv klar til delprøven uden hjælpemidler med denne samling af tidligere eksamensopgaver med vejledende løsninger. Se hvordan du løser mange af de opgavetyper, du kan møde i første delprøve, hvor du kun har en formelsamling til rådighed. Opgaverne er udvalgt, så de dækker pensum i B-niveau på den nye ordning, og kan benyttes hvis du skal til eksamen i foråret/sommeren 2019.

Klik på billedet for at se eksempel og indholdsfortegnelse.

Kr. 49


Maple-KOGEBOG

STX B-niveau (ny reform)

Se hvordan du løser mange af de opgavetyper, du kan møde til den skriftlige eksamen i anden delprøve med hjælpemidler. Kogebogen indeholder vejledende eksamensopgaver med løsninger lavet i Maple. Hvert trin og de benyttede kommandoer er grundigt forklaret. Se også, hvordan du skriver tekst til din besvarelse. 

Kogebogen leveres som Maple-dokument, og må gerne medbringes til eksamen, hvor den kan benyttes som opslagsværk. Du kan desuden spare tid ved at kopiere standardelementer (f.eks. monotonilinje) fra kogebogen og benytte i din besvarelse.

Klik på billedet for at se eksempel og indholdsfortegnelse.

Kr. 79


Nspire-KOGEBOG

STX B-niveau (ny ordning)

Se hvordan du løser mange af de opgavetyper, du kan møde til den skriftlige eksamen i anden delprøve med hjælpemidler. Kogebogen indeholder vejledende eksamensopgaver med løsninger lavet i Nspire. Hvert trin og de benyttede kommandoer er grundigt forklaret. Se også, hvordan du skriver tekst til din besvarelse. 

Kogebogen leveres som Nspire-dokument, og må gerne medbringes til eksamen, hvor den kan benyttes som opslagsværk. Du kan desuden spare tid ved at kopiere standardelementer (f.eks. monotonilinje) fra kogebogen og benytte i din besvarelse.

Klik på billedet for at se eksempel og indholdsfortegnelse.

Kr. 79


formelB.png

Elektronisk formelsamling

STX B-niveau (ny ordning)

Ministeriets formelsamling, som må benyttes under første delprøve. Den kan være nyttig at have ligge liggende på din computer, tablet eller smartphone under eksamenslæsningen, så du kan bruge søgefunktionen i din pdf-fremviser til at finde den formel, du har brug for. 

Medfølger gratis